Mariann Video (Sverige)

From CLG Wiki

Revision as of 03:28, 29 July 2021 by Logohub (talk | contribs) (Text replacement - "Category:Home Entertainment" to "Category:Home entertainment")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Första (känd, kanske ända) Logga (1981-1985)

Mariann Video.png

Smeknamn: "Futuristisk Rosa", "Rymlig Synt"

Logga: På en svart bakgrund, vi ser två kopior av Mariann Video loggan, som är i en rosa-färgad textstil som ser lite ut som Eurostile. En av dom zoomar mot oss, medans den andra zoomar iväg från oss. När dom möter i mitten och går ihop, loggorna blir översikter, och ett gult ljus på loggan snurrar runt för en stund och sätter sig sedan på plats, som gör ett spår till loggan. En del går neråt från toppen av skärmen, och den andra går uppåt från botten av skärmen, som gör en mindre version av loggan som försvinner från båda sidorna. Vi tonar ut.

Variant: En stilla version finns.

FX/SFX: Zoomandet och spåret. Zoomandet av orden är smaklös, och spåret ser äckligt ut. När spåret har rätat ut ser loggan ganska dålig.

Musik/Ljud: Det börjar med ett gurglande synt ljud, som är följd av en gripande disco melodi (man kan fortfarande höra gurgel ljuden), sen fyra bjällror, och fyra mer synt noter (och om du lyssnar noga kan du höra en robotröst säga "Mariann Video"). Den stilla varianten är tyst.

Tillgänglighet: Finns på PAL band i Sverige. Dom kan vara helt borta, med alla Region 2 DVDs som började bli kända i Europa. Hittat på VHS bandet "The Spook Who Sat by the Door".

Redigerarens Anmärkning: Inget.

Other languages:
English • ‎svenska
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.